Alle inschrijfformulieren

Op onze website hebben wij diverse formulieren geplaatst. Deze zijn te vinden in de menu items. Voor het gemak zetten we alle formulieren ook op deze pagina. Zo kan iedereen met 1 druk op de knop zijn aanmelding afronden en invullen voor het desgewenste lidmaatschap, sponsoring of andere vorm van support. Namens het bestuur, de commissies en natuurlijk alle leden BEDANKT!

Klik op de link en het formulier opent onderaan deze pagina:

Word lid van: Vrienden van V.V. Rijsoord

Ik wil graag V.V. Rijsoord Sponsoren, klik hier

Ik wil graag contact met de Supportersvereniging

Bestel via deze link je Kelme items met 15% korting

Bestel via deze link in de Rijsoord Webshop, onze nieuwste items

Kom je er niet uit, of heb je vragen over een onderwerp. Stuur ons dan een bericht via [email protected].

Aanmelden Vrienden van V.V. Rijsoord

De gegevens op dit formulier worden conform de AVG opgenomen in ons ledenbestand in verband met de activiteiten van de Vrienden van V.V. Rijsoord. Mocht je hier bezwaar tegen hebben, neem dan contact met ons op via [email protected].

* = verplicht

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!