Tijdelijke ledenstop

Het is fantastisch dat jong en oud de weg naar het Kraaiennest weet te vinden. De keerzijde is dat we vanwege het grote aantal aanmeldingen een tijdelijke ledenstop in moeten voeren. Enerzijds heeft dit te maken met de capaciteit van ons sportpark en anderzijds moeten we als bestuur dit besluit nemen in het belang van de vereniging en de huidige leden.

Voordat we nieuwe leden aannemen bekijken we of er binnen de betreffende leeftijdscategorie nog een plekje is. Heb je interesse om lid te worden, stuur dan een mail naar Marco van Dijk via [email protected]. Marco neemt dan contact met je op en laat je op basis van je leeftijd weten of er een plekje is of dat je op een wachtlijst komt. Als er ruimte is krijg je via Marco een link om je in te schrijven.

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!